Advertisement

Ianis Hagi Galatasaray / Ianis Hagi, în fața unei întâlniri speciale: "Sper să fie ... : Ianis hagi'den galatasaray taraftarını heyecanlandıracak açıklama!

Ianis Hagi Galatasaray / Ianis Hagi, în fața unei întâlniri speciale: "Sper să fie ... : Ianis hagi'den galatasaray taraftarını heyecanlandıracak açıklama!. Digisport'a konuşan ianis hagi, galatasaray sevdiğim bir kulüp. İskoçya ligi ekiplerinden glasgow rangers forması. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu.

Romanya milli takımı forması da giyen genç futbolcunun bonservisi i̇skoç ekibi rangers'ta bulunuyor. Galatasaray'ın efsane oyuncusu gheorghe hagi'nin i̇stanbul doğumlu oğlu ianis hagi, geleceğiyle ilgili rumen basınına açıklamalarda bulundu. Tabii ki galatasaray'a hiçbir zaman 'hayır' demem. dedi. Gheorghe hagi'nin glasgow rangers'ta top koşturan oğlu ianis hagi, bir gün babası gibi galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi. Gelecekte neler olacağını bilmiyorum ama galatasaray'a çok bağlıyım.

Video. Fanii lui Rangers, uluiţi de Ianis Hagi: "A înfipt ...
Video. Fanii lui Rangers, uluiţi de Ianis Hagi: "A înfipt ... from playtech.ro
22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. Ianis hagi bu sezon başında uefa avrupa ligi ön eleme maçında rangers formasıyla. Romanya milli takımı forması da giyen genç futbolcunun bonservisi i̇skoç ekibi rangers'ta. Academia gheorghe hagi, galatasaray sk. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. Tabii ki galatasaray'a hiçbir zaman 'hayır' demem. dedi. İskoçya ligi ekiplerinden glasgow rangers forması.

Gheorghe hagi'nin oğlu ianis, galatasaray'da forma giymek isteyeceğini söyledi.

2018 yılının kendisi için çok başarılı geçtiğinin altını çizen ianis hagi. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. 2019 yılında viitorul forması giyerken de galatasaray'la ilgili. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. Galatasaray efsanesi hagi'nin oğlu olan ianis, 22 ekim 1998 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. Ianis hagi açıklamasında türkiye'de doğduğunu ve galatasaray'a gitmek isteyeceğini söyleyerek, galatasaray'a gitmek isterim. Gheorghe hagi arena'da tribünlere koşuyor! Galatasaray çok büyük bir kulüp ama gelecek ne gösterir bilemiyorum. Ianis hagi açıklamasında türkiye'de doğduğunu ve galatasaray'a gitmek isteyeceğini söyleyerek, galatasaray'a gitmek isterim. Ianis hagi açıklamasında türkiye 'de doğduğunu ve galatasaray'a gitmek isteyeceğini söyleyerek, galatasaray'a gitmek isterim. €* 22 eki 1998, istanbul, türkiye. Ianis hagi bu sezon başında uefa avrupa ligi ön eleme maçında rangers formasıyla. Gheorghe hagi'nin glasgow rangers'ta top koşturan oğlu ianis hagi, bir gün babası gibi galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi.

€* 22 eki 1998, istanbul, türkiye. Gheorghe hagi'nin glasgow rangers'ta top koşturan oğlu ianis hagi, bir gün babası gibi galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi. 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. Romanya milli takımı forması da giyen genç futbolcunun bonservisi i̇skoç ekibi rangers'ta bulunuyor. „îmi doresc (să ajung la galata).

Aşa tată, aşa fiu! Ianis Hagi este monitorizat de Galatasaray!
Aşa tată, aşa fiu! Ianis Hagi este monitorizat de Galatasaray! from img.spynews.ro
„îmi doresc (să ajung la galata). 2019 yılında viitorul forması giyerken de galatasaray'la ilgili. Orada doğdum ve galatasaray ile büyüdüm. Galatasaray çok büyük bir kulüp ama gelecek ne gösterir bilemiyorum. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. Geleceğin neler getireceğini bilmiyorum ancak galatasaray'a bağlıyım ve galatasaray'ı. Galatasaray efsanesi gheorghe hagi'nin oğlu ianis hagi, galatasaray'ı sevdiğini ve bir gün formasını giymek istediğini açıkladı.

Galatasaray ve romanya millî futbol takımının efsane futbolcusu gheorghe hagi'nin oğludur.

Gelecekte neler olacağını bilmiyorum ama galatasaray'a çok bağlıyım. Ianis hagi açıklamasında türkiye'de doğduğunu ve galatasaray'a gitmek isteyeceğini söyleyerek, galatasaray'a gitmek isterim. 3 yaşına kadar burada yaşadığını belirten ianis, i̇stanbul'dan ayrıldığımda 3 yaşındaydım. Rumen basınında gsp romania'ya konuşan hagi: 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. Galatasaray ve romanya millî futbol takımının efsane futbolcusu gheorghe hagi'nin oğludur. İstanbul), ofansif orta saha mevkinde forma giyen solak rumen futbolcudur. Gheorghe hagi'nin glasgow rangers'ta top koşturan oğlu ianis hagi, bir gün babası gibi galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi. 2018 yılının kendisi için çok başarılı geçtiğinin altını çizen ianis hagi. Geleceğin neler getireceğini bilmiyorum ancak galatasaray'a bağlıyım ve galatasaray'ı. 2019 yılında viitorul forması giyerken de galatasaray'la ilgili. Orada doğdum ve galatasaray ile büyüdüm. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm.

Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. Ianis hagi'den galatasaray taraftarını heyecanlandıracak açıklama! Digisport'a konuşan ianis hagi, bir gün galatasaray'da oynamak istiyorum. Romanya milli takımı forması da giyen genç futbolcunun bonservisi i̇skoç ekibi rangers'ta. Rumen basınında gsp romania'ya konuşan hagi.

Ianis Hagi y la herencia familiar del Galatasaray ...
Ianis Hagi y la herencia familiar del Galatasaray ... from fotos00.estadiodeportivo.com
„îmi doresc (să ajung la galata). Orada doğdum ve galatasaray ile büyüdüm. Ianis hagi açıklamasında türkiye 'de doğduğunu ve galatasaray'a gitmek isteyeceğini söyleyerek, galatasaray'a gitmek isterim. Gheorghe hagi'nin glasgow rangers'ta top koşturan oğlu ianis hagi, bir gün babası gibi galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi. 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. Ianis hagi, rumen basınına bir gün galatasaray'da oynamak istediğini söyledi. Gsp romania'ya konuşan ianis hagi, bir gün galatasaray'da oynamak isterim. Rumen basınında gsp romania'ya konuşan hagi:

Rumen basınında gsp romania'ya konuşan hagi:

Digisport'a konuşan ianis hagi, 'galatasaray sevdiğim bir kulüp. + galatasaray'ın efsane oyuncusu gheorghe hagi' nin i̇stanbul doğumlu oğlu ianis hagi , bir gün orada doğdum. İstanbul), ofansif orta saha mevkinde forma giyen solak rumen futbolcudur. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. Gsp romania'ya konuşan ianis hagi, bir gün galatasaray'da oynamak isterim. Gheorghe hagi'nin oğlu ianis hagi, galatasaray'ı sevdiğini ve bir gün formasını giymek istediğini söyledi. Galatasaray ve romanya millî futbol takımının efsane futbolcusu gheorghe hagi'nin oğludur. Şu an rangers fc forması giymekte olan ianis, ayrıca türkiye ve romanya vatandaşıdır. Galatasaray çok büyük bir kulüp ama gelecek ne gösterir bilemiyorum. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. Orada doğdum ve galatasaray ile büyüdüm. 2018 yılının kendisi için çok başarılı geçtiğinin altını çizen ianis hagi. 2019 yılında viitorul forması giyerken de galatasaray'la ilgili.

Rangers'ta oynayan rumen futbolcu, 'galatasaray'a gitmek isterim ianis hagi. Galatasaray çok büyük bir kulüp ama gelecek ne gösterir bilemiyorum.

Post a Comment

0 Comments